Dodaarslaan 29 3645 JA Vinkeveen mobiel 06-5185 4656
That’s Possible
Een greep uit de mogelijkheden
Een diner bij u thuis of op de zaak? Een compleet verzorgd buffet op uw huwelijk? Voor 20 of 200 gasten? Een barbecue in uw tuin of liever eten op het water? Lees alles over de talloze mogelijkheden. Heeft u iets in gedachte wat u er niet direct tussen vind? Aarzel niet contact op te nemen met Alwin van Burken.

Chef zakelijk
Wilt u uw gasten en relaties op een bijzondere manier ontvangen? Met That’s Cooking kunt u rekenen op een bekwaam, professioneel en representatief 'first class catering' team. Of het nu om een diner, directielunch, bedrijf- of productpresentatie, receptie, jubileum, relatie bijeenkomst, bedrijfsopening, personeelsfeest, promotie of beurs gaat. That's Cooking beheerst alle vormen van zakelijke catering en kan dit perfect voor u organiseren, ook op grote schaal. Uiteraard tot in de puntjes verzorgd.

Chef privé
Stelt u zich voor... Uw huis omgetoverd tot een sterrenrestaurant. Dat is wat Alwin kan doen bij u in de keuken als privé chef. Of het nu om een intiem klein diner gaat of een bruiloft met 300 gasten, u hoeft werkelijk aan niets te denken. U kunt heerlijk thuis blijven en daar uw gasten ontvangen. That's Cooking neemt u alle zorg uit handen terwijl u geniet. Bijzonder voor uw gasten en een onbetaalbaar gevoel voor u.

Chef aan het water
Ontspannen varen en heerlijk eten. Wat denkt u van een mooie "Assiette fruit de Mere". That’s Cooking verzorgt verschillende vormen van eten op het water. Zo zijn we bijvoorbeeld in het bezit van een prachtige aluminium Davey & Ørsted sloep. Deze kunt u huren voor een gezelschap tot 15 personen. Een schitterende manier om te genieten van goed eten en intiem gezelschap terwijl u lekker buiten bent.

Outdoor Chef
Niets fijner dan op een mooie zomerdag buiten eten. Dan denken we niet meteen aan de gebruikelijke worstjes, speklappen en hamburgers, maar aan echte culinaire gerechten. Bereid op de Patton buitenkeuken, in het zicht van uw gasten. Daarbij een glas Italiaanse Prosecco, een mooi glas rosé, witte of rode wijn, of een lekkere cocktail om in de juiste sfeer te komen. Natuurlijk mag de juiste aankleding niet ontbreken. Ook daarvoor zorgt That’s Cooking.

Thuis bij de Chef
That's Cooking is u ook graag van dienst als u bijvoorbeeld iets belangrijks te bespreken heeft. Of gewoon in een privé omgeving wilt zijn. De chef ontvangt u dan graag in zijn eigen huis, van alle gemakken voorzien. We bieden volop mogelijkheden voor een privé diner, een vergadering, brainstorm of kooksessie. Zo heeft u de privacy van een besloten omgeving, zonder gedoe in uw eigen huis en de drukte van een restaurant. U geniet zorgeloos van de gastvrijheid van een topkok, heerlijk eten en een strakke organisatie.

Vergaderen bij de Chef
Unieke locatie, voorzien van alle gemakken, relaxte sfeer en absoluut privé in de directe omgeving van de Vinkeveense plassen.